Post by tiwonlaiterfold on Feb 24, 2022 7:21:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snowball.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snowball.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok token ▞▞▞
▞▞▞ Snowball.io 2022 version ▞▞▞
Nagyon klassz és kihívásokkal teli. Ez egyben az egészség vagy a sebesség jövőbeli referenciája is. Az egyetlen hiba, amit látok, az a sok hirdetés és a késés. Különben elképesztő
Ajan jó hogy megérdemelné millió csillagot is
Utálom, túl sok hozzá, nagyon hibázik és késik, még egy játékot sem tudtam befejezni, mert nem engedett volna nyerni, és ez így egyszerűbb, talán ha kihívások lennének, vagy valami más, szórakoztatóbb lenne de egyelőre 👎 Szerkesztés ó btw, ha döntőt játszol azért, hogy skint nyerj, egyet nem is játszol valódi emberekkel, ha meghalsz, kettőt ha azt mondod, NYOLC ÓRÁT kell várnom. NEM MŰKÖDIK A HAGYD PRÓBÁLJON MEG ÚJRA, IS NEM MŰKÖDIK, ha HÁROMszor elveszíted, AZ 24 ÓRA BEÉRKEZETT.
Imádom ezt a játékot, remek időgyilkos, és segít ellazulni, de az egyetlen hátránya az, hogy rengeteg hirdetés van, megértem, hogy pénzt kell keresni azzal, hogy hirdetéseket helyezel el, de nagyon sokan szeretik a sokat, 5 csillagot adok rá, de a hirdetések lehozzák
Régebben ez is jó volt mint a többi játék de sikerült nagyon elbaszni (mindenki hackel)
Snowball.io Акционе zmwc
Összességében egy nagyon jó játék, de ez a késés vagy hiba, amikor megnyomtam a Start gombot, normál körnek indult, de a jég helyett a térképen kívül voltam, és olyan voltam, mint a halhatatlan, és nem halhatok meg, ha az összes játékos meghal. nem nyert olyan volt, mintha még mindig tartana a kör, nem tudom, hogy másokkal is megtörtént-e, de velem megtörtént.Ez egy nagyszerű játék, hógolyókat készíthetsz és dobhatsz, és ha nyersz, több XP-t kapsz, hogy szintet lépj ezt játszani, ezért remélem, hogy a jövőben ez egy fantasztikus játék lesz, ezért érdemes letöltenie
Minden alkalommal, amikor nyerek vagy veszítek (általában veszítek) felugrik egy hirdetés, amikor visszanyomok, kijelentkeztem, majd amikor megpróbálok visszaállni, örökké tart 😡 ez minden nap megtörténik.
nagyon jó játék. Én személy szerint encorcment taktikát használok a játékosok kiiktatására, de egy dolgot szeretnék hozzátenni, hogy néha megőrülsz, elveszted az irányítást és elhajszol. Mit szólnál ezeknek a javításához. Nagyon jó lenne, THX!! 💓 💓 💓
Ha 10 vagy több másodpercen belül vereséget szenved, megjelenik egy hirdetés. Szintén nem tud kilépni egy hirdetésből, ha laptopot használ
Nagyon-nagyon nehéz ellenőrizni, hogy hova mész, mint a fenébe, nem tudok semmit csinálni, és az a tény, hogy minden alkalommal, amikor meghalsz, puff azonnali hirdetés, és mindig idegesítő lesz. Az irányítás rendkívül rossz, és még azt is szomorúan mondhatom, hogy ez egy .io játék
hirdetések nélkül fizettem. aztán elsötétült a képernyő. többszöri újraindítás és lejátszás után semmi sem javította ki. majd eltávolítottam és újratöltöttem. most megint nincs semmim és hirdetések.
Snowball.io Акционе gml
Nem szeretem ezt a játékot, túl sok hirdetés van rajta, pls nagyon utálom minden alkalommal, amikor befejezem a rpundot, a hirdetések megváltoztatják az IT-t
Mikor vissza töltöttem el előre az összes skinem!
Snowball.io แอ็กชัน jlqw
Szeretem a játékot, de néha nincs értelme, mert nem engedi, hogy mozogjon, amikor a piros mellett áll, és azt sem mutatja, hogy az összes játékos hol tartózkodik a legtöbbször!! Tehát ez az én véleményem a Snowball.io-ról
Ez egy nagyon jó és szórakoztató játék. Nagyon könnyen függővé válhatsz.De vannak itt-ott hibák, és túl sok dolog van a képernyőn. de ezt leszámítva remek játék.
A játék rossz, mindent meg kellett nézni és hozzá kell adni, és a botok túl egyszerűek, és a kerék, amihez meg kell nézni, csak az xp-t ad, nem életmentőt vagy valami mást.
a kontroll reakcióidő lassú, és az első két meccsemben meghaltam, és leestem az élről
'Nos, azt hiszem, jobban is tudnának csinálni... Úgy értem, VOODOO az ".io" játékok eredeti szerzője. Úgyhogy szerintem megpróbálhat kevesebbet reklámozni vagy egyáltalán nem. Ezenkívül ezeket az .io játékokat online KELL készíteniük, hogy játsszon a barátaival. Ezenkívül ezek az AI-emberek zaklatók. Ne kezdjen el azzal, hogy túl nehézzé teszik a játékot ahhoz, hogy kitaláljuk. Úgy értem, NINCS oktatóanyag! Az emberek függővé válhatnak ettől a játéktól... Ezt a játékot valóban frissíteni kell. Szóval, ha teheti, fontolja meg az alkalmazás frissítését. ~Katt.
Snowball.io Action euax
Omg A szörnyű hógolyó.io inkább összeomlik .io a szemete. Lehet, hogy drámainak hangzik, de nem az. 4,5 csillagos játékot ír, de -5 csillagot. Aztán újra összeomlott, 3-szor újraindítottam a táblagépet, majd töröltem, majd működött a tabletem.
Ez a játék rendben van, de túl sok reklám van az alján, és akkor újra meg kell néznem a reklámokat, és újra kell játszani, bosszantó, amikor ez megtörténik
Ez csak egy jó játék. tisztességes játékmenet, de a hirdetések mennyisége sántít, és a botok elleni játék unalmas.
Szórakoztató játék, de szó szerint minden játék után van egy hirdetés. Unalmassá válik, ha egy 30 másodperces hirdetést néz, és 30 másodpercig játszik a játékkal
A kezelőszervek késnek, mindenki összeáll veled, és én néha átesek a padlón, amikor a padló nem válik pirosra, vagy nem tudok mozdulni. Az a jó, hogy ha elbocsátják, vissza tud állni. A skinek jól néznek ki, és kicsiben is van esélye visszavágni egy nagy csávónak. Szerk: a versenyek szívás. Nem nyerhet késleltetett vezérlőkkel, vagy ha mindenki ellened áll.
Nagyon jó ajánlom mindenkinek!
Finde die Unterschiede Deutsch Geduldsspiele jhpo
köszönöm, hogy remek időgyilkossá tetted ezt a játékot, DE azonban utálom a legutóbbi skin-frissítésedet, ahol az utolsó 3 skin, ami a legendák számára volt fenntartva, most még a legendás rangok számára is elérhetetlen, de a prémiumok számára vannak fenntartva, szeretném, ha visszaadnád hogy a legendás játékosok ingyen kapják, de mások továbbra is megvásárolhatják. Toodles, Bionic
Azért adtam ezt a 2 csillagot, mert amikor elkezdesz játszani egy negyeddöntőt, elődöntőt és/vagy döntőt a tornán, az mindig egy hatalmas hógolyó ér rád a meccs elején.
Imádom ezt a játékot, de van egy nagy probléma. Jelenleg a rangsorolási rendszer összezavarodott, így negatív rangsorolási pontokat kapok. ezen kívül imádom ezt a játékot!
Ez a játék NAGYON NAGYON. Mindig én vagyok a királynő, és a győzelem számomra. XD. annyi bőr van. játssz, merem. De nincs baráti rendszere, jó móka lenne, ha az összes barátom játszana velem, és egymás ellen próbálnánk nyerni.
Ez egy igazán fantasztikus mini csatajáték. Csak ezúttal nincs fegyveres ember és nincs ember, csak a jármű hógolyókat üvöltözik egymásra. Azt javaslom, hogy töltse le ezt az alkalmazást, ha unatkozik
Hogy őszinte legyek, ez egy nagyszerű játék és nagyon szórakoztató, és az a tény, hogy offline is játszhat, őrült, de vannak olyan problémák, mint például, hogy nem tud többjátékost játszani, és rengeteg hirdetés van, és néha meghibásodik, de nagyon élvezem ezt a játékot, és csodálatos
Nagyon jó, szeretem a játékot, szuper egyszerű és könnyű játszani. További frissítéseket remélek, és folytatom a játékot.
Eh.. rendben volt. Az egyetlen dolog, amin változtatnék, hogy megnehezítsem. Minden alkalommal nyernék, és nagyon gyorsan unalmassá válna... ezt leszámítva szórakoztató játék volt!
Nagyon izgalmas játszani, de tud-e alacsony minőségű módot készíteni, hogy kevesebb késést tegyen, és köszönöm
Nos, a telefonom lemerült, amikor a versenyt csináltam, visszakapcsolom, menj a snowball.io oldalra, és újra kellett indítanom, így átváltottam ball blastra, és olyan közel voltam ahhoz, hogy legenda legyek, és olyan közel 200 győzelem és 1000 megöli tudod, hogy ez mennyit jelent nekem, értékelni fogom a játékodat, ami korábban jó volt, és a grafikád is rossz, de a vezérlőid és az egész játék jó, régen jó volt