Post by tiwonlaiterfold on Feb 24, 2022 7:36:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BIG BANG Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BIG BANG Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ BIG BANG Evolution 2022 version ▞▞▞
Bardzo fajna i wciągająca gra.
fajnie i fajnie, ale potrzebujesz trzeciej ewolucji bomby zamiast 2
Niezbyt fajna zabawa
Uwielbiam to 5 gwiazdek
Fajna gra Z
Nie dobrze, naprawdę?
7 $ tygodniowo za premię ? To szaleństwo. Płacę 14 USD miesięcznie za XBox ultimate, który daje mi dostęp do ponad 100 gier na Xbox, PC i Cloud. A wy prosicie o 28 dolarów miesięcznie? Na mecz 2? Trzymaj się od tego z daleka, nie polecam. Liczba reklam sprawia, że granie w grę jest prawie niemożliwe.
Najlepsza gra, w którą nigdy nie grałem w niedźwiedzia w moim życiu to jest najlepsza gra w historii Nigdy w nic nie zagram Elsa spring Nigdy nie gram w żadną inną grę, która wymaga czasu, ponieważ Łabędź, którego dostajesz, wybiera, co chcesz, to jest niesamowite gdziekolwiek powstał, to był geniusz Kocham tę grę Nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy nie zagram w cokolwiek innego Kocham to Kocham to, jak potrzebujesz czasu Rzeczy do robienia rzeczy Kocham kocham kocham kocham kocham
na początku gra była w porządku, ale potem zostałem BOMBARDOWANY ADS, potem byłem na 4. świecie ewolucji i wszystkie moje postępy zostały usunięte, a wiedźma wkurzyła mnie na 2 GWIAZDKI i nie polecam tej gry
Gra debilną bo nie mogę wejść w wejść skam wydałem 100 zł i nie mam do co kupiłem
Big Bang Evolution Arkaadmängud nwc
Big Bang Evolution Arkade wmm
nie wpuści cię!
Big Bang Evolution Spillehall grp
Gra jest ciekawa. Jedna gwiazdka z powodu irytujących reklam wyskakujących. Mogą trwać tylko 5 sekund, ale frustrujące jest to, że kiedy łączysz rzeczy, po prostu nagle się pojawiają
naprawdę super
absolutnie śmieci. wszystko, co robisz, dodaje bomby razem. nawet ich nie wysadzisz, a także. nie ma w tym żadnego sensu. przepraszam, ale to chyba.tylko gra dla małych dzieci. jest też wiele zakupów, które prawdopodobnie się skończyły. Obciążenie rodziców sporą sumą. nie.pobierz!!
zarombista gra no muwię wam gram co ciennie i nadal mi sie nie znudziła
tappity tap tap... niewiele się dzieje
Big Bang Evolution Аркаде sci
Teraz nie będę kłamać, że ta gra jest głupia, ale absolutnie ją kocham! Jednak gra całkowicie się zepsuła, więc musiałem odebrać 1 gwiazdkę z mojej osobistej recenzji
Gra jest super jest nawet wciągający, wciągający mnie wciągnęła polecam
Żałosne
Świetna gra, ale jeden problem Mam autoklak, ponieważ jestem biedny, aby dostać VIPa Ale za każdym razem, gdy grinduję z krabającymi stworami, zajmuje to około 8 sekund
Za dużo reklam
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Игре улога och
zbyt wiele reklam, aby można je było odtwarzać
To dobra gra, ale mogłaby być lepsza, gdyby można było użyć bomby do testu obrażeń.
kiedy scalałem wszystkie moje bomby, brzmiało to jak cholerna II wojna światowa. Uwielbiam to!😃💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 BUM!! !! BUM!!!! BUM!!!!
Gram mega fajna tylko trochę minusy za dużo reklam ale najfajniejsze jest to, że można sobie zrobić. że jest się w wojsku
najgorszy, najgorszy, nigdy nie miał szansy poznać Cię lepiej i lepiej niż ostatni, który Ci wysłałem
Super gra🤩🤩
To naprawdę zła gra. Po prostu to tylko jedna z tych pięciu gwiazdek Po prostu się poddaję tak, nie pobieraj tej aplikacji ze Sklepu Play, proszę, to jest uzależniające, ale nie jest to coś, co chcesz dostać Obiecuję ci, że to tylko po prostu nie warte twojego czasu to nie warte twojego wysiłku Chciałem tylko to zrobić, chcę to maksymalnie wycisnąć, więc
Zabawna i łatwa do grania
Ta gra jest super niesamowita, ale jest tak wiele dodatków, proszę ją naprawić
wyłącz Wi-Fi i nie wyświetlaj reklam
Pełno reklam, których nie można zamknąć.
Wybuchowa gra
Lubię takie klikery
pełen reklam
baza i boom duży to jayen ostatni
To niesamowite gra jest 5* Polecam
Liiiiiit
Mega fajna gra tylko te abejty baniek są z mocne
😢🤔 BARDZO MI SMUTNO
Kocham to bezczynność. Na początku nie spodziewałem się bezczynności, ale znudziłem się i wypróbowałem to i było super! Kiedy pokazał mi dodatki, podziękował za oglądanie i dostałem nagrodę. Ale chciałbym wspomnieć, jak jeśli ulepszysz bombę poziomu, która wychodzi z atomu, poziom 3, 2 i 1 nadal tam są i nie mogę ich połączyć w nic. Zdecydowanie 5 gwiazdek?
Gra jest nawet nawet